Om Inger Viborg

“Jeg ved ikke noget bedre end at ændre kursen på en belastning/sygdom - og se mine kunder få det bedre. Derfor elsker jeg mit arbejde.”

Inger ViborgIndehaver af SundhedsSupport

Jeg uddanner mig løbende for hele tiden at finde de bedste redskaber til dig. Det betyder også, at jeg har en forventning til at du som kunde, som er i forløb hos mig, gør en aktiv og ihærdig indsats, hvis det er påkrævet.

Jeg er din guide. Jeg er med dig hele vejen, og din støtte gennem hele forløbet.

Som akupunktør, stress coach, og 2-årig klinisk kostvejleder, vil jeg udfordre dig på blandt andet dine vaner og tankemønstre.

Jeg samarbejder bredt med læger, udenlandske professorer, laboratorier,  osteopater, massører, fysioterapeuter og mange andre, så jeg hele tiden kan blive klogere og holde mig ajour på nyeste viden.

Jeg er medlem af D-A-U (Dansk Akupunktur Union) og FDK (Forenede Danske Kostvejledere) og forsikret via disse foreninger.

Mine uddannelser:

Når jeg behandler, arbejder jeg ud fra dine symptomer, og kigger på, hvorfor de er kommet. Hvis vi kan finde den udløsende faktor, kan kroppen få en mulighed for at genoprette sine funktioner med støtte, måske fra flere fronter på én gang.

Min bevæggrund for at blive behandler startede i 2015 - og så alligevel ikke. Jeg har på egen ”krop” mærket hvordan akupunktur og kostvejledning kan guide kroppen med at få det bedre.

I 2010 blev min 11-årige datter syg med svære lammelser, besvimelser, kronisk hovedpine og ind i mellem også anfald af Hortons hovedpine. Hun var sengeliggende 70% af tiden og var sjældent i skole. Hun kunne bl.a. ikke tåle sollys, hvorfor hun lå med nedrullede gardiner. Når hun rejste sig, var hun svimmel og kunne kun gå med vores støtte.

Frem til 2010 var min datter en meget livlig pige med masser af venner. Hun spillede håndbold på hobby plan flere gange om ugen, og stod mere på hovedet end på benene. Hun sang konstant, og var en glad pige.

Vi gik i det offentlige sygehus system. Igennem 2 år tog de alle tænkelige og utænkelige prøver, men kom desværre ikke frem til at hun fejlede noget. Konklusionen blev, at det måtte være noget psykisk, og hun gik derfor ved en psykolog i en periode.

Da der ikke blev fundet en naturlig forklaring på hendes kroniske problemer, valgte vi i familien at gå vores egne vej og kom i den anledning i kontakt med flere førende professorer ude i verden. I et samarbejde med dem, blev der taget 150 blodprøve test, og der blev lavet en handlingsplan alene med kost, vitaminer, mineraler og fedtstoffer. Efter masser af kosttilskud og mad, som var sund for min datter (hun tålte bl.a. ikke tomat, så besvimede hun), kom hun så småt tilbage til livet.

– Så det blev mit kald at give andre mulighed for at tage ansvar for eget helbred.

Jeg mener sagtens, at maden kan være et fokuspunkt samtidig med, at du bliver behandlet på anden vis. Du skal altid aftale en kostomlægning med din læge.

Inger Viborg profil billed